CANDIDIASIS

el_proposito_de_tu_vida_Quien_soy_sandra_rodriguez

Us presento la Càndida Albicans, un organisme unicel.lular que tots tenim en forma de llevadura en el nostre organisme i que viu en colònies a la nostra pell i mucosa intestinal, i que si mantenim l’equilibri bacterià en el nostre tracte gastrointestinal no suposen un problema pel nostre dia a dia.

Un desequilibri en la nostra flora intestinal pot provocar que es transformi en un fong que passarà a ser un invasor pel nostre organisme, desencadenant una sèrie de símptomes que, sense saber-ho, relacionariem amb moltes d’altres causes, i no a la d’una proliferació de fongs.

Dolències al sistema digestiu, aftes bucals, sinusitis, angines, tos, bronquitis, necessitat d’orinar urgent, picors vaginals o generals a la pell com excemes, psoriasis, urticaria, fongs a les ungles…

Instaurant-se a les articulacions poden provocar dolor o rigidesa articular, formigueig.

Si es dipositen als músculs podem patir debilitat muscular.

Poden afectar al cervell i al sistema nerviós i provocar ansietat, depressió irratibilitat i baixa autoestima. I també a les funcions hormonals, donant molèsties i dolors abans i durant la menstruació.

En molts casos l’afectat és el sistema inmunitari, donant lloc a alèrgies i intol.leràncies alimentàries o químiques.

S’estimula l’alliberació d’histamina i tot plegat incrementa la incapacitat d’aquest sistema per respondre correctament a infeccions i alèrgens.

Malestar general, falta d’energia, cansament al matí i/o fent qualsevol esforç pot ser per culpa d’una quantitat desmesurada de la Càndida Albicans.

Pot aparèixer tan als més petits com als més grans de la casa i també en embarassades, on els canvis hormonals n’estimulen el creixement.

Gràcies a la Kinesiologia podrem reequilibrar química, energètica i emocionalment el nostre organisme evaluant quin tractament pot ajudar a recuperar el bon estat dels òrgans o zones afectades, amb una visió holística, on tots els camps, com sempre, són importants…

Argila, Kinesiologia de l’Ésser

argilakinesiologiablog.wordpress.com

Facebook: Argila Kinesiologia

COMPARTE ESTE POST!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

¿PUEDO AYUDARTE?

Nombre*
Email*
Teléfono*
¿En que podemos ayudarte?*
Abrir chat
¡Buenos días, bienvenido a Escuela Sistémica Evolutiva! 👋 ¿En qué puedo ayudarte? Escríbeme y haz tu consulta.