DESPROGRAMACIÓ D’ALÈRGIES I INTOL•LERÀNCIES

DESPROGRAMACIÓ D’ALÈRGIES I INTOL•LERÀNCIES

Helleborus Hellebore Elleboro bianco Nieswurz Ciemiernik خربق

La gran majoria de la població tenim ho hem tingut alguna alèrgia o intol•lerància a algun aliment, aditiu, conservant o producte químic al llarg de la nostra vida.

A vegades tenim reaccions cutàneas, picors o inflamacions que, sense saber-ho, poden ser el símptoma d’una reacció desproporcionada del nostre organisme a un element extern, a vegades amb efecte inmediat com una alèrgia o potser al cap d’unes hores, tractant-se possiblement d’una intol•lerància.

I dic sense saber-ho perquè a vegades convivim amb dolències aparentment lleus com podrien ser petits excemes a la pell, irritació als ulls cada cert temps, alguna petita inflamació o malestar abdominal que no relacionem amb res aparent i que podrien arribar a ser l’inici d’una reacció alèrgica o intol•lerància que, sense ser tractada, pot arribar a donar símptomes més molestos i durant més temps.

Gràcies a la Kinesiologia i els seus tests específics podrem veure quins són aquests alèrgens, on s’ubiquen i quin camí és el millor per desensibilitzar-ne els símptomes, prenent consciència de l’estat del nostre organisme i ajudant-lo a combatre aquests elements que el còs considera com a invasors.

També podrem veure quin va ser el desencadenant d’aquestes reaccions en el temps i evaluar la part més psico-emocional del conflicte, corretgint-ho amb una visió més holística on tots i cadascun dels diferents camps és igual d’important, el químic, l’energètic, l’estructural, l’emocional o el més sutil.

L’objectiu, donar al còs la informació necessària perquè recuperi l’estat d’equilibri, aportant-li si cal algun suplement per accelerar-ne la millora.

Argila, Kinesiologia de l’Ésser.

argilakinesiologiablog.wordpress.com

Facebook: Argila Kinesiologia

COMPARTE ESTE POST!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

¿PUEDO AYUDARTE?

Nombre*
Email*
Teléfono*
¿En que podemos ayudarte?*
Abrir chat
¡Buenos días, bienvenido a Escuela Sistémica Evolutiva! 👋 ¿En qué puedo ayudarte? Escríbeme y haz tu consulta.